• itulau-ulu-01
  • itulau-ulu-02

Teuteu i fagu - 10 auala e fai ai faʻaaliga matagofie

Vaseo se auala matagofie e teuteu ai lou fale.Pe teuteuina i fugalaau matagofie poʻo se mea teuteu, o se fagu o le faʻamaeʻaina lea o soʻo se potu.
Mai ipu ma'ale'ale buds ma mamanu mata'eta'e mata'utia i fagu tuai ma suau'u rustic POTS, o lo'o i ai le tele o koneteina e mafai ona fa'aaoga e fai ma fagu e fa'aali ai fugala'au, ma o le tele e foliga matagofie e pei o vaega tu'utasi i totonu o le mamanu.
E mafai foi ona faatulaga i ni auala eseese, i vaega i luga o mantelpieces po o laulau i autafa, pe taitoatasi i le ogatotonu o le laulau 'ai.

1(1)

Ina ia fesoasoani ia te oe e faʻaosofia, ua matou aoina mai le tele o manatu matagofie o fagu teuteu, faʻatasi ai ma ni fautuaga aoga mai tagata atamamai i le mea e tuʻu ai ma pe o a fagu e faʻaaoga e teuteu ai nisi fugalaau.

Teuteu i fagu - O fea e amata ai
A o'o mai i le teuteuina i fagu, o le filifilia o le fagu sa'o e taua tele, aua e mafai ona suia fa'aaliga fugalaau.
Afai e te mauaina se teufugalaʻau tele, e te manaʻo e faʻamautinoa o loʻo i ai ni au fagu o foliga saʻo e faʻaalia ai, pe o se fagu filifilia lelei e mafai ona sii aʻe fugalaau sili ona faatauvaa i totonu o se nofoaga matagofie poʻo se faʻatulagaga, o lea ia fai se filifiliga lapopoa ma mamanu e filifili mai ai.
Ae ui i lea, e le manaʻomia le faʻatumu o fagu i fugalaau ina ia foliga matagofie, faʻamatalaga faʻamatalaga ma foliga faʻatagata, ata vali lima lima, pe faia mai mea matagofie e faʻaalia ai le matagofie, pe faʻafefe pe faʻaalia, e mafai ona maofa i latou lava pe i se vaega fa'atonu.

3

1. Filifili Le Vasa Sa'o mo Au Fugalaau
2.2.Laina A Mantel ma Va'a Tufuga
3.3.Fausia le Lau'a'ai totonugalemu Fa'atasi ma Vintage Charm
4.4.Fa'atulaga ipu tufuga i luga o fata
5.5.Fa'apupulaina se Alafale
6.6.Fa'aaogā Se Vase Uumi Mo Lala Fa'atagata
7.7.Fa'aali ipu tioata lanu
8.8.Pa'u Vasa E Eseese Maualuluga
9.9.Fa'aaogā Va'a Vaitau
10.10.Faatumu Ipu I Fugalaau Mamago

4

E mafai ona e teuteu i se fagu gaogao?
Ioe, e mafai ona e teuteu i fagu gaogao.Ua mou atu aso na saofa'i ai fagu i totonu o le kapoti ma aumai i totonu o nisi taimi.O le tele o fagu e foliga lelei lava e leai se mea e pei ona tumu, ma e mafai ona faʻaaogaina mo faʻaaliga matagofie na o latou lava, o lea e le manaʻomia ai ona tuʻu ese pe a uma fugalaau.


Taimi meli: Mati-04-2023