• itulau-ulu-01
  • itulau-ulu-02

Sefulu valu tausaga faʻatasi, faʻatasi ma oe i le ala i le tuputupu aʻe

I le sefuluvalu tausaga mulimuli ane, ua pasia e Realfortune le sefuluvalu tausaga.O paaga a Realfortune e ala i le faʻaauauina o faʻataʻitaʻiga ma aʻoaʻoga, i lenei vaitau fou o le faʻavavevaveina o le atinaʻeina o le galue malosi ma le luluina, i le fanua o galuega tau tioata ua tu i luma o le tele o tauva, mitamita!
Realfortune o se faʻavae o le tuʻinanau, lelei ma le misiona.O se tulaga mo i tatou e ausia ai a tatou miti.Ae o le mea e sili ona taua, o se faʻavae mo tatou e faʻasoa.E mafai ai ona tatou faaosofia le gafatia e le i'u i la tatou galuega, faʻaalia musumusuga e le iʻu, faʻaalia se malamalama ese.

Ella: Aua nei galo le mafuaaga na e amata ai, ma e mafai ona faataunuuina lau misiona.

1

 

O le auala umi e umi, aua ne'i galo le ulua'i fa'amoemoe.I le olaga, e tatau ona tatou faʻamalosi e tepa aʻe i fetu, ae ia aʻoaʻo foi e faʻamaulalo.A aunoa ma le lototele e tepa aʻe i fetu, e leai se miti maualuga, ma o le leai o se malosi maualalo e le mafai ona alu i le itu na muai fuafuaina.
"Sa ou i ai i Realfortune mo le iva tausaga, mai le fesoasoani faʻatau i le faʻatonu faʻatau, pe a toe tepa i tua i loʻu faʻatuai ma loʻu finafinau, e le mafai ona ou tuʻua le fesoasoani ma le aʻoaʻoga a le kamupani, ina ia mafai ona ou pasia le aganuʻu sologa lelei i soʻo se suiga. Le manuia, e leai se misa, leai se vevesi i totonu, o se mafutaga faigofie, galuega moni. Uu i a latou lava fati, fa'amaualuga ae le fa'atopetope, vave ae le saua, tumau e manumalo. E moni lea mai taitai i tagata faigaluega. O le uiga o le galue o le maua lea o se olaga le popole ma le fiafia a o iloa e le tagata lava ia.

Lily: O le mafaufau ma le taulaʻi o auupega manumalo mo le manuia

2

Na faʻaalia e Realfortune ni oloa fou se tolu i le faʻaaliga 2018.O le taimi lava na i ai i luga o le maketi, na puʻeina e uo mai fafo, ma ua tumu le lisi faʻaagaga.I le taimi nei, i le fa tausaga mulimuli ane, o nei faʻasologa o oloa e tolu o loʻo lauiloa pea i tagata faʻatau, ma o le mamanu o Lily na amataina lana galuega mataʻutia.
"Ou te fiafia i le faatofuina o le foafoaga, ma e naunau le kamupani e tuuina mai ia te au se tulaga e fai ai le mea ou te fiafia i ai," o le tala lea a Ma e uiga i ana mea na ausia i le kamupani.O oloa fou e tolu na faʻalauiloaina i le 2018 na sili atu ma le lua tausaga mai le gaosiga muamua i fata, o le taimi lea e le mafai ona matou faia e aunoa ma le lagolago ma le faʻatuatuaga a le kamupani, faʻapea foʻi ma le avanoa ma le faʻatoʻaga na tuʻuina atu e le kamupani. O tagata mamanu e le na o ni tusiata, o le mamanu e iai le agaga, o se oloa lelei e mafai ona maua ai e tagata lagona eseese faaleagaga ma faaosofia ai mafaufauga o tagata mo se olaga sili atu. lelei, ma o le faagasologa e le mafai ona ausia le taunuuga manaomia, lea e manaomia ai i tatou e tausia se uiga lelei i taimi uma ma faaauau pea ona fua mai.

Kathy: Faaaoga le avanoa ma fai le mea sili

3

O le to'atele e mafai ona fa'alagolago na'o latou lava.O taumafaiga e faʻaleleia o latou tomai i se auala atoa i le atinaʻe umi, pe o le a iu lava ina faʻaumatia e le sosaiete.
Mai le fefa'ataua'iga i fafo pa'epa'e i le pule fa'atau i le sui peresitene o le kamupani, o lenei auala "faigata" aoga tele.Na ave e Kathy le aoga i le pulega o pisinisi i le kolisi, ona suia lea o lana galuega e fai ai fefaatauaiga i fafo.Ina ua ia ulufale muamua i Realfortune, na te leʻi malamalama atoatoa i le tele o mea.Mulimuli i a'u uo i taimi uma e a'oa'o ai, e le lava le lelei o le Igilisi e fa'ata'ita'i atili ai na'o ia;O le leai o se poto masani fa'atau i luga o 'i'a laiti' aua le tu'ua, taumafai mo nisi avanoa e feso'ota'i ai ma tagata fa'atau;O le tulitatao o poloaiga e le atoatoa, faʻafesoʻotaʻi i taimi uma ma le fale gaosimea.Taumafai e faʻatamaoaigaina oe lava, faʻaleleia oe lava, faʻaleleia oe lava i itu uma, ia i ai se lagona o le tiute e tauave mea, pe a oʻo mai le avanoa, o le a mafai ona e malamalama, na faia e Kathy.

Fai mai le matou pule o Merry: "O tagata saʻo latou te faia le mea saʻo, o le malosi o le tagata lava ia e taʻalo ai i le maualuga, o le a avea ma 'au lelei."Ou te talitonu o le tausisia o lenei manatu o tagata, i le isi lima tausaga, sefulu tausaga, luasefulu tausaga, o le a sili atu le alualu i luma ma taunuʻuga a le kamupani.

 


Taimi meli: Ian-01-2023